fredag 22. juli 2011

En uvirkelig handling som likevel ble oppklart på en effektiv måte

Vi har nå fått en oppklaring av dagens grusomme handling, der det viser seg å være en høgreekstremist som har stått bak de fryktelige ugjerningene idag. Jeg vil berømme Politi og overrvåkningspolitiet som så raskt klarte å trekke konklusjonene og se sammenhengen i handlingene som skjedde.. I det høgreekstreme miljøet, så finnes ikke jihad, ei heller finnes det noen andre ønsker om annet enn oppmerksomhet om saken de til enhver tid fronter, men vi snakker om kujoner som ikke er fanatiske nok til å velge å dø for saken de fronter ..
I min konklusjon velger jeg å trekke linjen dit at Dette monsteret av ett menneske har valgt å sprenge regjeringskvartalet og deretter sette seg i bilen og begå de bestialske handlingene på utøya for å  bygge opp under fremmedfrykt og med visshet om at en islamsk ekstrem organisasjon fra utlandet ville stå frem og påta seg ansvaret for handlingen.  Vi blir sittende igjen med en angst for at vi er under angrep på uskyldige sivile  av ekstremister med 11/9  friskt i minne og  på denne måten prøvd å bygge opp under fremmedfrykt  og rasisme.

Jeg synest at alle som nå sitter igjen med lang nese og skammer seg for å ha valgt letteste utvei og generalisertog ikke minst valgt å tro på ett terrorangrep som viser seg å være utført av en ung nordmann med ekstreme meninger og manglende sperrer i sin egen psykotiske og hjernevaskede verden tenker seg godt om . PGA  emininent utført arbeid av myndighetene  og etteretning, så klarte de å stoppe ett masseopprør og mulig rasistiske handlinger mot våre ikke etniske nordmenn og landsmenn , Jeg legger med ad notam at mange mennesker poengterer at han er medlem i frimurerlosjen, Det virker som om en del mennesker ikke er villig til å akseptere at EN person faktisk kan gjøre denne handlingen alene. Nå er jeg ikke medlem i hverken losjen eller andre lignende "foreninger", men jeg har venner som er medlemmer der, og anser det som en meget ukalkulert teori å prøve å dra flere uskyldige mennesker inn i denne saken. La oss nå slå oss til ro med sakens fakta, og la myndighetene komme til bunns i etterforskningen uten at "facebookdomstolen" skal prøve å dømme flere uskyldige enn de allerede har gjort. det hadde vært interessant å se hvor mange dødsdommer som har blitt idømt her på nettet det siste døgnet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar